Bemutatkozás

Megszerzett tapasztalatainkat felhasználva, a piac új kihívásait figyelembe véve törekszünk munkánk legfőbb értékeit, a biztonságot, a megbízhatóságot és rugalmasságot biztosítani ügyfeleink részére.

2008 óta foglalkozunk ingatlanok közvetítésével, értékbecslésével. Tevékenységünk kiterjed családi házak, hétvégi házak, építési telkek, zártkertek, ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, speciális ingatlanok értékesítésére, bérbe adására és értékelésére is.

Tudjuk, hogy az ingatlanvásárlás és eladás nagy horderejű, sok pénzről szóló döntés. A mi munkánk lényege, hogy Ügyfelünk minden olyan információt megkapjon, amely alapján nyugodt szívvel hozhat jól megalapozott döntést, s aztán gyakorlott, figyelmes kalauzként vezessük végig az ügylet tényleges lebonyolításának fázisain. Mindezt szakértelemmel, megértéssel és gyorsan. Rugalmas munkaidő beosztásunk elősegíti, hogy az eladásra illetve bérbeadásra kínált ingatlanok tulajdonosának időbeosztásához igazodva a lehető legkevesebb kellemetlenséget és fáradozást okozzuk.

Ingatlan értékbecslési szolgáltatásunk keretében bármilyen típusú és nagyságrendű (kiterjedésben és értékben) ingatlan értékbecslését rövid határidővel elkészítjük!

Az általunk készített szakértői vélemények egyaránt felhasználhatók banki- és egyéb hitelügyletek során, bírósági, hatósági eljárásokban, magánszemélyek egymás közötti elszámolásában, adásvételi és más ingatlanügyletek előkészítésében.

A szakmán belül egyedülállóan széles körű, speciális tapasztalattal rendelkezünk a különleges, egyedi ingatlanok értékbecslését tekintve. Referenciáink között szerepel többek között pl. a Magyar Plasztikai Sebészeti Központ, Kőhegy, gyümölcs- és zöldségérlelő, gyógyszergyár, egyéb ipari és kereskedelmi létesítmények, gyárépületek, tanyák, mezőgazdasági területek, halastavak.

Reméljük, hogy mindezt alkalmunk lesz személyesen is bizonyítani és hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.